Betonmortelbedrijven Cementbouw

“Nieuwe elevatorbekers; het resultaat mag er wezen!”

Jansen&Heuning adviseerde Betonmortelbedrijven Cementbouw onlangs over de aanschaf van slijtvaste elevatorbekers. Het bedrijf is overgegaan van 90 naar 550 kleinere bakjes, wat de capaciteit van de 24 meter lange elevator vergroot heeft.

“We draaien nu 2 weken met de elevator en hij draait fantastisch mooi! Het was even wennen bij de montage dat de bakken erg klein zijn en er zoveel gemonteerd moeten worden maar het resultaat mag er wezen. 

De capaciteit is ruim voldoende maar nog mooier is het feit dat hij het materiaal via een mooi boogje direct op de uitloop gooit. Voorheen werd al het materiaal tegen de kop van de elevator gegooid wat voor extra slijtage zorgde. Dat is nu niet meer.

Ook komen de bakjes veel beter leeg en blijft er geen materiaal in de bakken plakken. Dit scheelt veel in het onderhoud van de elevator.

Kortom: een groot succes!

Dank voor de info en de snelle levering van de materialen, en tot de volgende….  (al hoop ik dat dat niet voor de elevator is van Rotterdam, want die moet er weer even tegenaan kunnen).”

Hoofd productie, Robert Roks
Betonmortelbedrijven Cementbouw, Rotterdam
https://www.cementbouw.nl/

 

Gerelateerde producten (4)

Copyright 2024 - Jansen&Heuning