Werken bij

Jansen&Heuning - Groningen

Werken aan projecten en producten die de hele wereld overgaan? Jansen&Heuning groeit. Daarom zoeken wij ervaren vakmensen, ambitieuze talenten en gemotiveerde stagiaires!

Video afspelen

Onze bedrijven/merken

Uitdaging

Werken bij Jansen&Heuning zal niet snel vervelen. Omdat wij maatwerk oplossingen leveren, is iedere klus uniek. Zo word je iedere dag opnieuw uitgedaagd en werk je samen met collega's om tot de beste oplossing te komen.

Zelfstandigheid

We vragen bij Jansen&Heuning een grote mate van zelfstandigheid. Je bent in staat om zelf beslissingen te nemen en komt graag met ideeën om een klus of proces te verbeteren. Natuurlijk zijn we één team; als iemand er niet uitkomt staan we voor elkaar klaar.

Groei

Natuurlijk willen wij groeien als bedrijf. Toch vinden we jouw persoonlijke groei  en doorgroeimogelijkheden net zo belangrijk. We besteden graag aandacht aan jouw ambities en doelen. Wil je een cursus of volledige avondopleiding volgen, zodat je jouw werkzaamheden nog beter kunt uitvoeren? Geen probleem!

Plezier

Hard werken en plezier maken staat bij Jansen&Heuning centraal. We verwachten veel inzet op de werkvloer, maar er is ook veel ruimte voor plezier. Je werkplek moet voelen als je tweede thuis.

Waarden

De kernwaarden open – betrouwbaar – meedenkend zijn voor alle medewerkers van Jansen&Heuning de leidraad in het dagelijkse denken en handelen. Zo weten we van elkaar wat we kunnen zeggen en wat we van elkaar kunnen verwachten.

Veel variatie, een prettige werksfeer en uitstekende arbeidsvoorwaarden

Jansen&Heuning uit Groningen is dé innovatieve oplosser van bulkhandlingvraagstukken in de industriële sector. De oplossingen voor transport- en opslagprojecten kenmerken zich door een combinatie van hoogwaardige kwaliteit, geavanceerde technieken en verrassende eenvoud. Het bedrijf bestaat al sinds 1901.

Een team van 40 medewerkers ontwerpt, produceert, monteert en verkoopt producten die nationaal en internationaal hun weg vinden. Zo’n 35% van de afzet betreft export. Klanten variëren van MKB-bedrijven tot aansprekende multinationals.

Werken bij Jansen&Heuning betekent: veel variatie en uitdaging in het werk, ruimte voor de inbreng van jouw ideeën en een plezierige en informele werksfeer. We besteden graag aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling en er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden. 

En, natuurlijk niet onbelangrijk: een uitstekend loon en secundaire arbeidsvoorwaarden (CAO Groot Metaal).

Openstaande vacatures

Jansen&Heuning in cijfers

98

Landen actief

6400 +

Tevreden klanten

40

Blije medewerkers

121

Jaren actief

Medewerkers aan het woord

“Elke dag slimme oplossingen bedenken”
Al sinds 2000 werk ik met veel plezier als lead-engineer bij Jansen&Heuning. Elke dag slimme oplossingen bedenken voor onze klanten: van grote energiecentrales tot aan lokale boeren. Alles samen met je team. Dat maakt dit werk erg leuk.

Wat ik fijn vind aan Jansen&Heuning is dat iedereen gelijk is. We gaan nuchter met elkaar om en krijgen vrijheid en vertrouwen om ons werk te doen zoals wij denken dat dit het beste is. Dit stimuleert je om creatief te zijn en met plezier naar je werk te gaan.
Ezra Potter
Lead Engineer
“Veel vrijheid om zelf met oplossingen te komen”
Ik was vroeger fysiotherapeut, maar ik merkte dat mijn hart in de techniek lag. Ik kon starten als monteur bij Jansen&Heuning en zij gaven mij de kans om tegelijkertijd een avondopleiding HBO Werktuigbouwkunde te volgen. Nu, drie jaar later, heb ik nooit spijt gehad van die keuze.

Elke dag ga ik naar klanten om installaties te plaatsen en complexe problemen op te lossen. Dat is erg leuk. Je krijgt veel vrijheid om zelf met oplossingen te komen, en het is motiverend als je iets oplost en een tevreden klant ziet. Eenmaal terug op de zaak krijg je de vraag: "en... gelukt?". Die betrokkenheid van collega's is ook heel prettig.
Alex Resink
Monteur
“Als je je best doet, kan alles hier wel”
Voor het 3e jaar van mijn studie Werktuigbouwkunde (MBO4) loop ik 20 weken stage bij Jansen&Heuning. Ik draai mee op kantoor op de afdeling engineering. Daarnaast help ik mee in de fabriek of ga ik naar klanten toe voor klussen. Ik heb het goed naar mijn zin!

Het werk is leerzaam en variërend. Jansen&Heuning levert maatwerk-installaties, dus het is altijd anders en je leert iedere dag iets nieuws. Een stukje zelfstandigheid is wel nodig voor een succesvolle stage bij Jansen&Heuning. Zoals mijn stagebegeleider Ezra altijd zei: "Als je je best doet kan alles hier wel". En dat is prettig als je graag meerdere aspecten van het bedrijf wil zien om erachter te komen wat je écht leuk vind.
Jan Kroon
Stage MBO4 - Engineering
“Variatie in stage helpt je te ontdekken wat je leuk vindt”
Ik volg de MBO4-opleiding Technicus Engineering en loop voor mijn tweede studiejaar 9 weken stage bij Jansen&Heuning. Het leuke aan mijn stage is de variatie. Ik mag overal meedraaien en ontdek zo wat ik leuk vind en wat niet. Ik doe tekenwerk voor engineering, ga mee op klus, doe montagewerk of help met het maken van constructies in de fabriek.

Het uitdagendste aan een stageplek bij Jansen&Heuning is de vrijheid die je krijgt. Het uitzoeken van problemen en zelf een werkende oplossing bedenken geeft veel voldoening. Natuurlijk staan er genoeg collega's voor je klaar als je er even niet uitkomt.
Timo Lievers
Stage MBO4 - Technicus Engineering
“Nog in te vullen”
Nog in te vullen
Timo Liefers
Stage montage/
“Als je je best doet, kan alles hier wel”
Als vierdejaarsstudent HBO Werktuigbouwkunde koos ik voor een stage als engineer bij Jansen&Heuning. Ik heb het erg naar mijn zin. Het was even wennen om veel op kantoor te zitten, maar er is genoeg vrijheid om ook op de werkplaats te helpen en naar klanten te gaan. Zo mocht ik een week lang in Amsterdam verblijven voor een klus.

Jansen&Heuning verkoopt geen standaard producten, maar maatwerk oplossingen. Ieder project is anders en daarom nooit saai. Een gezellig bedrijf met goede stagebegeleiding en veel vrijheid. Zoals mijn begeleider zegt: "Als je je best doet, kan alles hier wel".
Jan Kroon
Stage engineering

Heb je vragen?

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Jansen&Heuning? Vragen over een vacature? Solliciteren?

Een motivatiebrief schrijven is niet nodig.

  • Bel of mail ons, geef aan in welke functie/stage je interesse hebt en dan maken we een afspraak, of;
  • stap gewoon eens binnen. Dan maken we tijd voor je, geven we je een rondleiding door ons mooie bedrijf en praten we er samen over.

Eline Medema
Tel: 050 2100 952
E-mail: em@jh.nl

Volg ons op

Copyright 2024 - Jansen&Heuning