Brengt bulkgoederen in beweging sinds 1901

producten industrie
producten landbouw

Jansen&Heuning - Bulk handling systems

Sinds 1901 maakt Jansen&Heuning installaties voor op- en overslag van bulkgoederen. Creatieve oplossingen voor bulk handling worden in Groningen ontworpen, gebouwd en wereldwijd geïnstalleerd. Onze succesfactoren zijn een eigen engineeringsafdeling, betrokken vakmensen en een nuchtere Groningse aanpak. We denken mee met onze klanten en komen met betrouwbare standaardproducten én professionele maatwerkoplossingen.

neem contact op


Productgroepen

Cases

Al sinds 1901 levert Jansen&Heuning maatwerk bulkinstallaties over de hele wereld. Benieuwd naar onze cases? Lees ze hier.

Populaire producten

Zaadreiniger - Het kaf van het koren scheiden

De zaadreiniger van Jansen&Heuning is gebaseerd op het eeuwenoude principe van een wanmolen, die al in de 17e eeuw voor het eerst werd gebruikt. Gelukkig hoeft het tegenwoordig niet meer met de hand! In onze elektrisch aangedreven zaadreiniger valt het ongeschoonde graan/zaad via de instorttrechter op een schudzeef, die middels drie zeefdekken de vervuiling eruit zeeft. Tegelijkertijd blaast een instelbare ventilator over de zeefdekken om licht materiaal, zoals kaf en onkruidzaden, eruit te halen. Het resultaat: een geschoond product!

Ideaal voor bijvoorbeeld (biologische) akkerbouwers die zelf hun zaaizaden willen schonen of veehouders die hun eigen gewassen gebruiken als veevoer.

Copyright 2024 - Jansen&Heuning