Bedrijfsinformatie

jansenheuninghf9a.jpg

De wereld van transport en opslag van bulkgoed is continu in beweging. Verhoging van de efficiency, vergroting van de bedrijfszekerheid en verlaging van de kosten zijn essentiële elementen van een professionele bedrijfsvoering. Of het nu gaat om een klein bedrijf of een grote multinational, Jansen & Heuning Bulk Handling Systems biedt een passend antwoord op iedere vraag over transport van bulkgoed. Mocht het uitgebreide standaardleveringsprogramma geen oplossing bieden, dan wordt er maatwerk geproduceerd.

Vanaf 1901 tot op heden heeft Jansen & Heuning zich ontwikkeld van een algemene machinefabriek tot een internationaal bedrijf gespecialiseerd in transport en opslag van bulkgoederen. Voortdurende technische innovatie, een eigen ontwerpafdeling, gedreven vakmensen en modern management zijn de ingrediënten van dit dynamische bedrijf. Band- en schroeftransporteurs, elevatoren, beladingsbalgen, stoffilterinstallaties, bigbagstations e.d. zijn belangrijke onderdelen van het leveringsprogramma. Ook binnen het standaardaanbod is een heel scala aan optionele uitbreidingen voorhanden, steeds toegespitst op de vraag.

Jansen & Heuning is een middelgroot bedrijf. Klein genoeg om de mogelijkheden van de ontwerp- en productieafdeling goed te kunnen afstemmen op de wensen van de klant. Groot genoeg om ook omvangrijke projecten binnen de deadline tot een goede uitvoering te kunnen brengen. De verkoopafdeling heeft in de branche geschoolde medewerkers, die praktijkvragen snel weten te vertalen in een technische oplossing. Een door Jansen & Heuning ontwikkeld computerprogramma helpt bij het berekenen van alle benodigde gegevens voor transporteurs.

Nieuws