Akkerbouwbedrijf Waalkens

Akkerbouwer uit Blijham investeert in 590 ton graanopslag

Akkerbouwer Waalkens uit Blijham besloot vorig jaar te investeren in een graanopslag van 590 ton. Zijn oude graanbewaring in de schuur was aan vervanging toe. Bovendien was de capaciteit van de graanbewaring niet meer toereikend door een kleine uitbreiding van het areaal.

De akkerbouwer ging in zee met Jansen&Heuning omdat hij positieve verhalen van collega’s hoorde. Voorts was Jansen&Heuning regelmatig op beurzen en in advertenties te bekennen.

“De samenwerking met Jansen&Heuning verliep goed en ook de silo voldoet aan de verwachtingen. De kinderziektes zijn er snel uitgehaald en daardoor liep alles tijdens het oogstseizoen vlot door.”

Het vullen gaat met 60 ton per uur in rap tempo. “Het gemak zit hem in de handelingen die nodig zijn om de silo te vullen. De verrijdbare vulbak wordt eenvoudig onder de schuif van de kipper gereden en dat maakt het erg gebruiksvriendlijk. De kippers zijn dan ook snel weer weg.”

De totaalindruk van meneer Waalkens is zeer goed. In onderstaande video is het gemak van het vullen van de silo te zien.

Gerelateerde producten (1)

Copyright 2024 - Jansen&Heuning