Jansen&Heuning investeert in de toekomst

nieuwsbriefidp8190012.jpgnieuwsbriefidpp8190013.jpg

Jansen & Heuning is niet alleen een machinefabriek, maar eveneens een erkend leerbedrijf. We vinden we het belangrijk een goed product te leveren, maar ook om te investeren in de toekomst. Om in de toekomst geschikte krachten te kunnen selecteren dienen deze goed te worden opgeleid. Jansen & Heuning investeert hier in op diverse niveaus. Zo zijn er stagiaires die in de werkplaats leren, die de magazijnmeester ondersteunen (Transport/Logistiek) en toekomstige engineers (Werktuigbouwkunde) zitten bij ons aan de tekentafel. Een erkend leerbedrijf word je niet om “goedkoop personeel” binnen te krijgen. Als bedrijf steek je veel tijd en energie in het goed begeleiden van de leerling. Levert het ook nog iets op? Jazeker! Het is een investering in het kapitaal van de toekomst. Tevens brengt de leerling verse kennis mee naar binnen. Het houdt je bij de les, scherp, kritisch en natuurlijk levert het vele mooie ervaringen op, voor zowel de leerling als het bedrijf… en soms…een nieuwe medewerker.

Jansen & Heuning houdt meer dan bulk in beweging!


Copyright 2019 - Jansen&Heuning